Voor het diner serveren wij een 3-gangen keuzemenu voor € 27,50. Je kiest dan drie gangen (voor, hoofd en na) voor een vast bedrag. Eet smakelijk!

Vleesgerechten

Schotse Aberdeen Angus biefstuk

met pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus (3,50 toeslag op menuprijs)

Ossenhaas van de grill

met pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus (6,50 toeslag op menuprijs)

 

Varkenshaasmedaillons

omwikkeld met spek met champignonroomsaus

Saté van varkenhaas

met atjar, kroepoek en pindasaus

Schnitzel Overstag

met paprika, ui, champignons, tomaat en kaas uit de oven (ook naturel te bestellen met stroganoffsaus)

Mixed-grill

met biefstuk, varkensvlees, sparerib, kip en barbecuesaus


Pikante Mexicaanse kip

met paprika, ui en mais in pikante tomatensaus, met tortillachips


Spareribs

met knoflooksaus

Visgerechten

 

Catch of the day

wekelijks wisselend visgerecht (3,50 toeslag op de menuprijs)

Vispannetje

met verschillende soorten vis zoals zalm, witvis,  mosselen en scampi’s in een zachte vissaus. In de oven bereid

Gegrilde tonijn

met verse groenten, balsamico en wasabimayonaise

Scholfilet

krokant gebakken scholfilet met remouladesaus

Hele zalmforel

uit de oven met dille, peper, zout, peterselie, limoen en mosterdsaus

Mixed vis

met zalm, heek, tongrolletje, scampi’s en kruidige wittewijnsaus


Vegetarisch


Pasta funghi

met champignons, Parmezaanse kaas en rucola

Ravioli

met ricotta en spinazie

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites en een salade.

 

Supplementen

Extra frites: € 3,00

Stokbrood met kruidenboter: € 3,00

Stokbrood met kruidenboter, olijven, tapenade en aioli: € 5,50

 

Allergie of dieetwens? Meld het ons, dan houden wij er rekening mee!

Wij serveren altijd speciale gerechten buiten de kaart om. Informeer bij de bediening.

Reserveren?

Bel 0167 522 844 of reserveer direct online.

 

Bekijk ook onze voorgerechten en nagerechten.