Hoofdgerechten
 

Visgerechten

 

Catch of the day

wekelijks wisselend visgerecht
21,50

Visserspotje

met verschillende soorten vis waaronder zalm, witvis, mosselen en scampi’s in een zachte vissaus. In de oven bereid
17,00

 

Sliptong 2 stuks

in de boter gebakken met citroen en remouladesaus
18,75

 

Sliptong 3 stuks

in de boter gebakken met citroen en remouladesaus
22,50

 

Pasta scampi

met zeekraal, rode peper en knoflook, afgeblust met witte wijn
17,50

Vissalade Overstag

Salade van verschillende soorten vis waaronder gerookte zalm, gerookte forel, krabsalade en een garnalenmix
15,00

Hele gebakken schol

met citroen en remouladesaus
17,50

 

  

Vegetarisch

 

Pasta funghi

met champignons, room, pesto, rucola en Parmezaanse kaas
14,50

 

Flammkuchen

met courgette, tomaat, ui, paprika, en gruyère
14,50

 

Vleesgerechten

 

Biefstuk

met gemengde groentes en pepersaus of champignonsaus
19,50

 

Varkenshaaspuntjes

in champignonroomsaus
18,00

 

Varkenshaassaté

met atjar, kroepoek en seroendeng
17,00

 

Schnitzel

met stroganoffsaus 
17,50

 

Spareribs

met knoflooksaus
19,50

 

Salade kip

met kiprollade, spek, ei, komkommer, tomaat, sla, druifjes en frisse kerriedressing
15,00

  

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en aardappelkroketjes.

 

Kindermenu

Tomatensoep, met frites, frikandelletjes, kroket of kibbeling en…. Schatkistje of waterijsje
13,00

 

Extra

Frites: 2,50

Aardappelkroketjes: 2,50

 

Heb je een allergie of dieetwens? Meld het ons, dan houden wij er rekening mee!

Wij werken met een kleine, toegewijde staf en keuken. Bij drukte kan het betekenen dat je iets langer moet wachten. Per tafel maken wij één rekening.

Reserveren?

Bel 0167 522 844 of reserveer direct online.

 

Bekijk ook onze voorgerechten en nagerechten.