Hoofdgerechten
 

Visgerechten


Catch of the day

wekelijks wisselend visgerecht
22,50

Vispannetje

met verschillende soorten vis zoals zalm, witvis, mosselen en scampi’s in een zachte vissaus. In de oven bereid
17,50

Sliptong 2 stuks

in de boter gebakken met citroen en remouladesaus
18,75

Sliptong 3 stuks

in de boter gebakken met citroen en remouladesaus
22,50

Zeebaars

met tomatensalsa
21,50

 

Vleesgerechten


Ossenhaas

met gebakken champignons en groenten
25,00

Biefstuk

met gemengde groentes en pepersaus of champignonsaus
19,50

Varkenshaas

omwikkeld met spek en champignonroomsaus
18,50

Varkenshaassaté

met atjar, kroepoek, seroendeng en pindasaus
17,50

Schnitzel Overstag

met paprika, ui, champignons en kaas uit de oven
17,50

Spareribs

met knoflooksaus
19,50

Oosterse kip

met groenten en ketjapmarinade
17,50

 

Vegetarische gerechten

 

Spring rolls

met frisse rucolasalade en chilidip
15,00

Pasta funghi

met champignons, rucola, Parmezaanse kaas en room
15,00

Cannelloni

van gegrilde groentes
15,00

 

Pasta's

 

Lasagne bolognaise

15,00

Spaghetti

met kip, pesto, rucola en Parmezaanse kaas
17,00

Spaghetti

met scampi, rode peper, knoflook en tomaat, afgeblust met witte wijn
17,50

  

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, frites en aardappelkroketjes.

 

Extra

Frites: 2,50

Aardappelkroketjes: 2,50

Stokbrood, met kruidenboter: 3,50

Stokbrood, met kruidenboter, olijven, tapenade en aïoli: 5,50

 

 

Heb je een allergie of dieetwens? Meld het ons, dan houden wij er rekening mee!

Wij werken met een kleine, toegewijde staf en keuken. Bij drukte kan het betekenen dat je iets langer moet wachten. Per tafel maken wij één rekening.

Reserveren?

Bel 0167 522 844 of reserveer direct online.

 

Bekijk ook onze voorgerechten en nagerechten.