Kerst

Gezellig Kerst vieren bij Brasserie Overstag

Decembermaand feestmaand. Een heerlijke periode, die volledig in het teken staat van gezelligheid. En daarvoor ben je bij Brasserie Overstag aan het juiste adres!

Beleef het ware kerstgevoel

Ook tijdens de feestdagen bieden wij je een gezellige locatie om samen te komen met vrienden of familie. Beleef het ware kerstgevoel onder het genot van lekker eten en drinken. Wij omringen je graag met een gezellige en ongedwongen sfeer, vol warmte en hartelijkheid. Iedereen is welkom!

Data en tijden

Met Kerst geniet je bij ons van een speciaal kerstmenu. Dit serveren wij op 24, 25 en 26 december op de volgende tijden:

  • Kerstavond, 24 december: inloop tussen 18:00 en 19:00 tot einde avond
  • Eerste kerstdag middag, 25 december: inloop tussen 14:00 en 14:30 tot 17:30
  • Eerste kerstdag avond, 25 december: inloop tussen 18:30 en 19:00 tot einde avond
  • Tweede kerstdag middag, 26 december: inloop tussen 14:00 en 14:30 tot 17:30
  • Tweede kerstdag avond, 26 december: inloop tussen 18:30 en 19:00 tot einde avond

Kerstmenu 2024

Amuse van de chef

Voorgerechten

  • Garnalencocktail met Hollandse garnaaltjes, ijsbergsla, meloen, avocado en romige cocktailsaus
    of
  • Rundercarpaccio van dun gesneden ossenhaas met spekjes, rucola, pijnboompitjes, truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, Grana Padano en ganzenleverkrullen
    of
  • Proeverij met garnalencocktail, rundercarpaccio, tataki van tonijn, buikspek en coquille
    of
  • Carpaccio van rode biet met geitenkaas, appel, balsamico, pijnboompitjes, mesclun en hazelnoot

Tussengerechten

  • Kreeftenbisque met Hollandse garnaaltjes
    of
  • Tomatenbouillon met verse groentes
    of
  • Coquille met buikspek crème van wortel, citroenmayonaise, wakamé, radijs en sojaboontjes

Verfrissende Spoom

Hoofdgerechten

  • Surf en turf met tournedos, zalmfilet en gamba, met aardappelpuree, bospeen en kreeftensaus
    of
  • Wild duo met hertenbiefstuk, wildstoof, aardappelpuree, stoofpeer en een jus van rode wijn
    of
  • Zeebaars met orzo, verschillende groentes en antiboise
    of
  • Varkenshaas gevuld met roomkaas en omwikkeld met serranoham, aardappelpuree, stoofpeertje en gebakken champignons
    of
  • Camembert met orzo, cherrytomaat en verschillende groentes

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, sla en aardappelkroketjes

Nagerechten

  • Kaasplankje van verschillende soorten kaas met vijgencompote, druiven en notentoast
    of
  • Grand dessert van diverse zoete lekkernijen

Kerst reserveren

  • 3-gangenmenu (voor, hoofd en nagerecht) inclusief amuse, brood en spoom: € 65,-
  • 4-gangenmenu (voor, tussen, hoofd en nagerecht) inclusief amuse, brood en spoom: € 72,50

Reserveren kan telefonisch via 0168 74 55 63.