Kerst
Gezellig Kerst vieren bij Brasserie Overstag
Decembermaand feestmaand. Een heerlijke periode, die volledig in het teken staat van gezelligheid. En daarvoor ben je bij Brasserie Overstag aan het juiste adres!
Beleef het ware kerstgevoel
Ook tijdens de feestdagen bieden wij je een gezellige locatie om samen te komen met vrienden of familie. Beleef het ware kerstgevoel onder het genot van lekker eten en drinken. Wij omringen je graag met een gezellige en ongedwongen sfeer, vol warmte en hartelijkheid. Iedereen is welkom!
Data en tijden
Met Kerst geniet je bij ons van een speciaal kerstmenu. Dit serveren wij op 24, 25 en 26 december op de volgende tijden:
- Kerstavond, 24 december: inloop tussen 18:00 en 19:00 tot einde avond
- Eerste kerstdag middag, 25 december: inloop tussen 14:00 en 14:30 tot 17:30
- Eerste kerstdag avond, 25 december: inloop tussen 18:30 en 19:00 tot einde avond
- Tweede kerstdag middag, 26 december: inloop tussen 14:00 en 14:30 tot 17:30
- Tweede kerstdag avond, 26 december: inloop tussen 18:30 en 19:00 tot einde avond
Kerstmenu 2024
Amuse van de chef
Voorgerechten
- Garnalencocktail met Hollandse garnaaltjes, ijsbergsla, meloen, avocado en romige cocktailsaus
of - Rundercarpaccio van dun gesneden ossenhaas met spekjes, rucola, pijnboompitjes, truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, Grana Padano en ganzenleverkrullen
of - Proeverij met garnalencocktail, rundercarpaccio, tataki van tonijn, buikspek en coquille
of - Carpaccio van rode biet met geitenkaas, appel, balsamico, pijnboompitjes, mesclun en hazelnoot
Tussengerechten
- Kreeftenbisque met Hollandse garnaaltjes
of - Tomatenbouillon met verse groentes
of - Coquille met buikspek crème van wortel, citroenmayonaise, wakamé, radijs en sojaboontjes
Verfrissende Spoom
Hoofdgerechten
- Surf en turf met tournedos, zalmfilet en gamba, met aardappelpuree, bospeen en kreeftensaus
of - Wild duo met hertenbiefstuk, wildstoof, aardappelpuree, stoofpeer en een jus van rode wijn
of - Zeebaars met orzo, verschillende groentes en antiboise
of - Varkenshaas gevuld met roomkaas en omwikkeld met serranoham, aardappelpuree, stoofpeertje en gebakken champignons
of - Camembert met orzo, cherrytomaat en verschillende groentes
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, sla en aardappelkroketjes
Nagerechten
- Kaasplankje van verschillende soorten kaas met vijgencompote, druiven en notentoast
of - Grand dessert van diverse zoete lekkernijen
Kerst reserveren
- 3-gangenmenu (voor, hoofd en nagerecht) inclusief amuse, brood en spoom: € 65,-
- 4-gangenmenu (voor, tussen, hoofd en nagerecht) inclusief amuse, brood en spoom: € 72,50
Reserveren kan telefonisch via 0168 74 55 63.