Zondag 19 juni is het Vaderdag. Dé gelegenheid om vader eens goed te verwennen. Voor alle vaders die zich graag culinair laten verrassen, hebben wij het volgende feestelijke vaderdagmenu samengesteld.
VADERDAGMENU
Voorgerechten
Trio van garnaal, garnalencocktail, garnalenkroket en scampispiesje
met romige cocktailsaus
of
Duo van zalmtartaar en sashimi zalm
met wasabi en sojasaus
of
Rundercarpaccio
dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise, spekjes, pijnboompitjes, rucola, zongedroogde tomaat en Grana Padano
of
Caprese de luxe
met Parmaham, tomaat, rucola, mozzarella, pesto en balsamico
Hoofdgerechten
Entrecote, 250 gram
met groentes en pepersaus
of
Mixed grill
varkenshaas, kipfilet en spare-rib met groentes en barbecuesaus
of
Zeebaars
met tomatensalsa
of
Scholfilet
met remouladesaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelkroketjes, frites en salade
Nagerechten
Aardbeien romanoff
schuim, romanoff, vanille-ijs en slagroom
of
Bastogneparfait
met karamelsaus en slagroom
of
Scroppino
van citroen, wodka en slagroom
Prijs: € 39,50 p.p.
Reserveren?
Reserveer direct online of bel 0167 522 844.