Zondag 19 juni is het Vaderdag. Dé gelegenheid om vader eens goed te verwennen. Voor alle vaders die zich graag culinair laten verrassen, hebben wij het volgende feestelijke vaderdagmenu samengesteld. 

VADERDAGMENU


Voorgerechten


Trio van garnaal, garnalencocktail, garnalenkroket en scampispiesje

met romige cocktailsaus

of

Duo van zalmtartaar en sashimi zalm
met wasabi en sojasaus

of

Rundercarpaccio
dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise, spekjes, pijnboompitjes, rucola, zongedroogde tomaat en Grana Padano

of

Caprese de luxe
met Parmaham, tomaat, rucola, mozzarella, pesto en balsamico

 

Hoofdgerechten


Entrecote, 250 gram

met groentes en pepersaus

of

Mixed grill
varkenshaas, kipfilet en spare-rib met groentes en barbecuesaus

of

Zeebaars
met tomatensalsa

of

Scholfilet
met remouladesaus

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelkroketjes, frites en salade

 

Nagerechten


Aardbeien romanoff
schuim, romanoff, vanille-ijs en slagroom

of

Bastogneparfait
met karamelsaus en slagroom

of

Scroppino
van citroen, wodka en slagroom

 

Prijs: € 39,50 p.p.


Reserveren?

Reserveer direct online of bel 0167 522 844.