We hebben een gevarieerd kerstmenu met heerlijke, feestelijke gerechten voor je samengesteld. Het kerstmenu is naar keuze samen te stellen in 3 of 4 gangen. Bij 3 gangen vervallen de tussengerechten. Geniet op kerstavond, 1ste en 2de kerstdag van onderstaand Kerstmenu. 

KERSTMENU 2019

Vooraf 

Amuse van het huis

 

Voorgerechten

Garnalencocktail met Hollandse garnaaltjes, rivierkreeftjes, ijsbergsla, frisse appel en romige cocktailsaus

of

Rundercarpaccio van dun gesneden ossenhaas met spekjes, rucola, pijnboompitjes, truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, Grana Padano en ganzenleverkrullen

of

Sashimibordje met zalm, tonijn, coquilles, wakame, soja en gember

of

Frisse rauwkostsalade met gegrild buikspek en honing-mosterdsaus

of

Kerstproeverij, met bitterbal van wild, buikspek, garnalencocktail, kerstpaté en gebakken coquille met citroenmayonaise

of

Carpaccio van biet met truffelmayonaise, geitenkaas, appel, rucola, en balsamico (V)

Tussengerechten

Kreeftenbisque met rivierkreeftjes

of

Wildbouillon met paddenstoelen

of

Tomaten-groentebouillon (V)

 

Tussendoor

Verfrissende spoom van het huis

 

Hoofdgerechten

Tournedos met rucolastamppot, stoofpeer, gebakken bospaddenstoelen en pepersaus

of

Kabeljauw, geserveerd met langoustines, peultjes, worteltjes en een kreeftensaus

of

Duo van hazenpeper en wildzwijn, geserveerd met rodekoolstamppot, stoofpeer en rodewijnsaus

of

Varkenshaas gevuld met roomkaas en omwikkeld met spek, geserveerd met peultjes, worteltjes en aardappelgratin (kan ook naturel besteld worden)

of

Zalmfilet met pasta, babyspinazie, roomkaas, pijnboompitjes en pesto

of

Bladerdeeghapje met ratatouillemix en geitenkaas uit de oven (V)

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, aardappelkroketjes en sla

 

Nagerechten

Kaasplankje, verschillende soorten kaas met vijgencompote, druiven en notentoast

of

Proeverij Overstag, met cheesecake met roodfruit, duo van chocolademousse en vanillemousse, bolletje vanille-ijs met slagroom, panna cotta en tiramisu

of

Dessert Overstag, met peer, perenijs, kaneel, walnoten, honing en slagroom

of

Dame blanche 2.0 met vanille-ijs, warme chocoladesaus, chocolademousse en slagroom

 

Prijs:

3-gangenmenu inclusief spoom: € 44,50 p.p. (Bij 3 gangen vervallen de tussengerechten).

4-gangen menu inclusief spoom: € 49,50 p.p.

 

Reserveren?

Bel Caroline: 0167-522 844 of reserveer direct online.

Bekijk hier onze openingstijden met Kerst en Nieuwjaar.

 

Liever iets anders in uw kerstmenu? Laat het ons weten. In overleg kunnen we dingen aanpassen. Neem contact met ons op om uw wensen door te nemen.