We hopen dat we ook dit jaar met Kerst de deuren van Brasserie Overstag weer wagenwijd voor je open kunnen zetten. Niet alleen om lekker te eten. Ook om te genieten van onze gezellige ambiance. Graag omringen wij je met een ongedwongen sfeer, vol warmte en hartelijkheid. Beleef het warme kerstgevoel bij Brasserie Overstag. Liever in eigen kerstsfeer thuis genieten van onze gerechten? Met de kerstlunch at home bieden wij een heerlijk afhaalmenu om thuis van te genieten. 

Kerstkeuzemenu

Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag serveren wij een luxe kerstkeuzemenu dat je naar wens in 3 of 4 gangen kunt bestellen. Geniet van alle smaakvolle, feestelijke gerechten en bepaal zelf in hoeveel gangen je wilt dineren. Bekijk hier het kerstkeuzemenu.


Kerstlunch at home

Met Kerst thuis genieten van de lekkere gerechten van Brasserie Overstag? Ook dat is mogelijk. Op eerste en tweede kerstdag kan je bij ons een heerlijk lunchmenu bestellen dat je tussen 11:30 en 13:00 uur kunt ophalen om er thuis van te genieten. Bekijk hier de gerechten van de kerstlunch at home.

 

Gourmetpakket voor Kerst

Veel mensen halen met Kerst hun gourmettoestel tevoorschijn en terecht, want gourmetten is altijd gezellig, lekker en voor alle leeftijden. Met het gourmetpakket van Brasserie Overstag wordt gourmetten met Kerst helemaal een feestje! Bekijk hier het Gourmetpakket voor Kerst.


Openingstijden Kerst en Nieuwjaar

Kerstavond (donderdag 24 december): open vanaf 17:30 uur. 

Eerste kerstdag (vrijdag 25 december): open vanaf 11:30 uur voor afhaal. Kerstmenu op locatie vanaf 14:00 uur.  

Tweede kerstdag (zaterdag 26 december): open vanaf 11:30 uur voor afhaal. Kerstmenu op locatie vanaf 14:00 uur. 


Reserveren?

Wij houden graag een tafel voor je vrij als je vooraf reserveert. Bel Caroline: 0167 522 844 of reserveer direct online.