Ook met Kerst staat de deur van Brasserie Overstag wagenwijd voor je open. Niet alleen om lekker te eten. Ook zorgen wij voor een gezellig ambiance en omringen je graag met een ongedwongen sfeer, vol warmte en hartelijkheid. Beleef het ware kerstgevoel onder het genot van een lekkere lunch of diner. 

Kerstkeuzemenu

Op kerstavond, eerste en tweede kerstdag serveren wij een luxe kerstkeuzemenu dat je naar wens in 3 of 4 gangen kunt bestellen. Geniet van alle smaakvolle, feestelijke gerechten en bepaal zelf in hoeveel gangen je wilt dineren. Bekijk hier het kerstkeuzemenu.

Koffie, lunch of diner op tweede kerstdag

Op tweede kerstdag zijn wij al om 12 uur open. Kom gezellig langs voor een kop koffie met gebak of voor een lekker gerecht van de lunchkaart.Tot 16.00 uur kan je à la carte bestellen van de lunchkaart. Ook serveren wij ons heerlijke kerstkeuzemenu voor de lunch

Openingstijden Kerst en Nieuwjaar

Kerstavond (dinsdag 24 december): open vanaf 17:00 uur. 

Eerste kerstdag (woensdag 25 december): open vanaf 15:00 uur.  

Tweede kerstdag (donderdag 26 december): open vanaf 13:00 uur. 

Vrijdag 27 december: gesloten.

Zaterdag 28 en zondag 29 december: open vanaf 12:00 uur.

Maandag 30 december tot en met donderdag 2 januari: gesloten. 

Vanaf vrijdag 3 januari zijn wij weer open volgens de reguliere openingstijden.

Kerst- of nieuwjaarsborrel voor bedrijven

Zoek je een gezellige locatie om Kerst of Nieuwjaar te vieren met de medewerkers van je bedrijf? Denk dan eens aan Brasserie Overstag. Onze sfeervolle locatie aan het water is voor bedrijven een leuke ambiance om de kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren. Geniet met collega's en relaties van een hapje en een drankje in onze gezellige brasserie aan het water. De borrel combineren met een diner? Ook dat is mogelijk. Wij vertalen je wensen naar een feestelijk diner op maat en denken graag met je mee.

Reserveren?

Wij houden graag een tafel voor je vrij als je vooraf reserveert. Bel Caroline: 0167 522 844 of reserveer direct online.