Decembermaand feestmaand. Een heerlijke periode, die volledig in het teken staat van gezelligheid. En daarvoor ben je bij Brasserie Overstag aan het juiste adres! Beleef bij ons het gezellige kerstgevoel onder het genot van lekker eten en drinken. We hebben een gevarieerd kerstmenu met heerlijke, feestelijke gerechten voor je samengesteld. Voor kinderen tot 12 jaar hebben we een feestelijk kinderkerstmenu.

Kerstmenu 2018

Het kerstmenu is naar wens in drie of vier gangen samen te stellen. Alle menu’s zijn inclusief amuse en spoom. 

 

Vooraf

Feestelijke amuse van het huis 


Voorgerechten

Garnalencocktail met Hollandse garnaaltjes, rivierkreeftjes, avocado, Cantaloupe meloen en romige cocktailsaus

of

Proeverij Overstag, met wildbitterbal, carpaccio, garnalencocktail, vitello tonnato en kerstpaté met veenbessen

of

Rundercarpaccio, dun gesneden ossenhaas met spekjes, rucola, pijnboompitjes, truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, Grana Padano en ganzenleverkrullen

of

Scampi’s in knoflookroom

of

Kerstsalade met wildzwijnham, rozijnen, walnoten, veenbessen en kerstpaté

of

Vitello tonnato, met kappertjes, rode ui, rucola en tonijnmayonaise


Tussengerechten

Kreeftenbisque met rivierkreeftjes

of

Wildbouillon met bospaddenstoelen

of

Tomaten-groentenbouillon

 

Spoom

Verfrissende spoom van het huis


Hoofdgerechten

Tournedos met gebakken bospaddenstoelen, pepersaus en aardappelgratin

of

Wildtrio: hert, haas en wildzwijn met portsaus en aardappelmousseline

of

Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en omwikkeld met serranoham, champignonsaus, peultjes en worteltjes (ook naturel te bestellen)

of

Kabeljauw met gamba, peultjes, worteltjes en kreeftensaus

of

Zeebaars met zongedroogde tomatenrisotto en kruidige wittewijnsaus

of

Op de huid gebakken zalmfilet met hollandaisesaus, peultjes en worteltjes

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, sla en gebakken aardappelen


Nagerechten

Grand dessert, met panna cotta, crème brûlée, amarenakers met vanille-ijs, cheesecake, roodfruit en chocolademousse

of

Huisgemaakte tiramisu

of

Crème brûlée, bolletje vanille-ijs en slagroom

of

Dessert Overstag, met peer, kaneel, walnoten, honing en perenijs

of

Kaasplankje, met verschillende soorten kaas, vijgencompote, druiven en notentoast


Prijs per persoon:   

3 gangen: € 42,50      
4 gangen: € 47,50                           

Alle menu’s zijn inclusief amuse en spoom. 

Voor kinderen tot 12 jaar hebben we een feestelijk kinderkerstmenu.

 

Bijzondere wensen?

Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee!

Reserveren is gewenst

Wij houden graag een tafel voor je vrij als je vooraf reserveert.

Bel Caroline: 0167-522844 of reserveer direct online.