Voor het diner serveren wij een 3-gangen keuzemenu voor € 27,50. Je kiest dan drie gangen (voor, hoofd en na) voor een vast bedrag. Eet smakelijk!

Vleesgerechten

Black Angus steak

Biefstuk met de keuze uit kruidenboter, pepersaus of champignonroomsaus (3,50 toeslag op menuprijs)

Bourgondisch beenhammetje

Met honing-mosterdsaus

Varkenshaasmedaillons

Met champignonroomsaus

Saté

Van varken met atjar, kroepoek en krokante uitjes

Schnitzel Overstag

Met ui, champignons, paprika, tomaat en kaas uit de oven 

Bourgondische stoverij

Met rode kool

Gevulde kipfilet

Met dadels, monchou en lichtpittige tomatensaus

Mixed grill

Bestaande uit beef, kip, varkenshaas en sparerib met barbecuesaus


Visgerechten

 

Catch of the day

Wekelijks wisselend visgerecht (3,50 toeslag op de menuprijs)

Vispannetje

Met verschillende soorten vis zoals zalm, witvis,  mosselen en scampi’s in een zachte vissaus. In de oven bereid

Tongschar

Gevuld met zalm, gewokte spinazie en een frisse kreeftensaus

Pasta met scampi's

Met spinazie, rode peper en knoflook

Doradefilet

Met risotto en een saus van witte wijn

Scholfilet

Met pasta en frisse kerriesaus


Vegetarische gerechten


Pasta funghi

Met champignons, Parmezaanse kaas en rucola

Vegetarische lasagne

 


Gevulde groene paprika

Uit de oven gegratineerd met mozzarella

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites en een salade.

 

Supplementen

Extra frites: € 3,00

Stokbrood met kruidenboter: € 3,00

Stokbrood met kruidenboter, olijven, tapenade en aioli: € 5,50

 

Allergie of dieetwens? Meld het ons, dan houden wij er rekening mee!

Wij serveren altijd speciale gerechten buiten de kaart om. Informeer bij de bediening.

Reserveren?

Bel 0167 522 844 of reserveer direct online.

 

Bekijk ook onze voorgerechten en nagerechten.