Voor het diner serveren wij een 3-gangen keuzemenu voor € 27,50. Je kiest dan drie gangen (voor, hoofd en na) voor een vast bedrag. Eet smakelijk!

Vleesgerechten

Schotse Aberdeen Angus steak

Biefstuk met pepersaus of kruidenboter (3,50 toeslag op menuprijs)

Mixed grill

Met biefstuk, varken, sparerib, kipfilet en knoflooksaus

Varkenshaasmedaillons

Met champignonroomsaus

Saté

Van varkenshaas met atjar, kroepoek en pindasaus

Schnitzel Overstag

Met paprika, ui, champignons en kaas uit de oven 

Kip cordon bleu

Gevuld met hams en kaas

Pasta pollo

Met kip, pesto, Parmezaanse kaas en rucola


Visgerechten

 

Catch of the day

Wekelijks wisselend visgerecht (3,50 toeslag op de menuprijs)

Vispannetje

Met verschillende soorten vis zoals zalm, witvis,  mosselen en scampi’s in een zachte vissaus. In de oven bereid

Gebakken sliptong

In de roomboter gebakken met citroen en remouladesaus

Zalmfilet

Op een bedje van pasta en hollandaisesaus

Heekfilet

Omwikkeld met panchetta en wittewijnsaus

Pasta vongole

Met knoflook, rode peper, room en rucola


Vegetarisch


Pasta funghi

Met champignons, Parmezaanse kaas en rucola

 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met frites en een salade.

 

Supplementen

Extra frites: € 3,00

Stokbrood met kruidenboter: € 3,00

Stokbrood met kruidenboter, olijven, tapenade en aioli: € 5,50

 

Allergie of dieetwens? Meld het ons, dan houden wij er rekening mee!

Wij serveren altijd speciale gerechten buiten de kaart om. Informeer bij de bediening.

Reserveren?

Bel 0167 522 844 of reserveer direct online.

 

Bekijk ook onze voorgerechten en nagerechten.