Wat is er fijner dan tijdens een lange fietstocht even rust te nemen. Heerlijk op een terras aan het water genieten van koffie met gebak, een lekkere lunch of een hapje en een drankje. Bij Brasserie Overstag kan dat. Na een stuk fietsen kom je bij ons heerlijk tot rust. Wij voorzien je graag van extra energie om vervolgens de tocht weer voort te zetten.

Fietstochten

Bekijk hier 2 prachtige fietsroutes, die in samenwerking met Route.nl zijn opgesteld.

Fietsroute: Ontdek het Brabantse Willemstad (55 km)
Deze route neemt je vanuit Zevenbergen mee door de uitgestrekte Brabantse polder. Een tocht met mooie vergezichten en Brabantse vestingwerken. Met als kroonjuweel de voormalige vestingstad Willemstad.

fietsroute willemstad

Fietsroute: Lekker uitwaaien in Brabant (70 km)
Noord-Brabant mag dan bekend staan om zijn uitgestrekte bos- en heidegebieden, je vindt er ook uitgestrekte polders. Deze route laat je kennis maken met het weidse buitengebied rondom Steenbergen.

fietsroute steenbergen

Oplaadpunt elektrische fiets

Met de elektrische fiets onderweg? Terwijl je geniet van een koffiepauze, lunch, of een diner in ons gezellige restaurant, komt je fiets tot rust bij ons fietsoplaadpunt. Zo laad je niet alleen je fiets, maar ook jezelf op. Zet je reis daarna weer vol energie voort!